Simplificam lucrurile pentru dumneavoastra

Suntem martorii unor schimbari majore in ceea ce priveste modul in care se desfasoara lucrurile atat in viata personala, dar mai ales in cea profesionala, schimbarile fiind declansate de viteza cu care tehnologia evolueaza, de automatizarile aduse multor procese, de masurile luate pentru eficientizarea activitatilor din toate domeniile.

Acest asalt tehnologic a impulsionat piata de servicii sa creeze noi solutii care sa duca la eficientizarea activitatii beneficiarilor.

Ei bine, in acest context specialistii nostri au venit cu o solutie foarte inteligenta pentru documentatia necesara implementarii GDPR. Mai exact, au structurat serviciile pe domenii de activitate, pentru fiecare domeniu existand drafturi de documente caracteristice.

Pentru sectiunile din documentatie unde este necesara interventia in vederea personalizarii continutului, de exemplu: in vederea selectarii datelor personale prelucrare intr-o anumita activitate, in vederea selectarii destinatarilor catre care sunt externalizate datele, s.a.m.d., utilizatorul are posibilitatea de a completa informatiile necesare iar varianta finala a documentului este personalizata conform alegerilor utilizatorului.

Mai exact, platforma retine datele completate de utilizator si le insereaza in document, rezultatul fiind acelasi cu cel in cazul in care apelati la un specialist care sa redacteze toata documentatia, insa costurile sunt mult sub cele percepute de acesta.

Acest mecanism produce, asadar, avantaje atat de ordin financiar prin faptul ca de acelasi serviciu beneficiaza mai multi utilizatori, cat si multe alte avantaje cum ar fi:

  • logistic, documentele sunt pastrate in format digital, printarea lor se face doar cand este stict necesar,
  • eficientizarea timpului, fiind vorba de drafturi carora li se aduc cateva modificari timpul de lucru este redus substantial,
  • disponibilitate crescuta, formatul platformei permite utilizatorului acces la documente de oriunde si la orice ora,
  • adaptabilitate, continutul documentelor poate fi usor editat/modificat.

Pe langa cele mentionate deja sunt multe alte avantaje pe care in mod clar le veti identifica pe parcursul utilizarii serviciilor oferite de platforma noastra.

Multumim,

Echipa MyBiz GDPR