Masurile de relaxare ce intra in vigoare dupa data de 15 Mai

Institutul National de Sănătate Publică a anuntat planul de masuri de relaxare propuse pentru perioada de dupa ridicarea starii de urgenta. Aceste masuri vor ajuta la prevenirea si controlarea raspandirii noului Coronavirus si vor ajuta angajatorii care isi pot relua activitatea sa o faca in conditii de siguranta.

Autoritatile au comunicat deja care sunt categoriile care isi pot relua activitatea, venind acum in sprijinul lor cu acest plan de masuri pe care il puteti consulta aici.

Inceperea activitatii economice este necesara, insa trebuie avute in vedere masurile propuse pentru a evita cresterea gradului de infectare, angajatorul fiind obligat sa asigure sanatate si securitatea in munca a salariatilor, dar si sanatatea clientilor si pe cea a colaboratorilor/furnizorilor.

Puteti sa transmiteti observațiile și propunerile pe care le aveti referitor la acest plan de masuri pe adresa de mail propuneri.relaxare@ms.ro, mai multe aflati aici

Va recomandam sa cititi cu atentie masurile propuse daca va aflati printre cei care isi pot relua activitatea incepand cu data de 15 Mai.